KADROMUZ

Tamer ÇAĞLAR - Müdür Yardımcısı

13/10/1984 tarihinde Trabzon İli Vakfıkebir ilçesinde doğdu. Trabzon ili Çarşıbaşı ilçesindendir.İlk ve Orta Okulu Trabzon ili Çarşıbaşı ilçesinde okudu.Lise eğitimini Trabzon Fatih Süper Lisesinde tamamladı.Lisans Eğitimini 2007 yılında K.T.Ü. Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalından mezun olarak tamamladı.

Ayrıca yüksek öğrenim tahsiline devam etmiş İkinci bir Lisans Programından Ocak 2020 itibariyle Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Tarih Lisans alanından mezun olmuştur.

Memuriyete 2006 yılında Trabzon SGK İl Müdürlüğünde başladı.Daha sonra 2011 yılında Kurumlar Arası Atama ile İlk görev yeri Batman´da öğretmenliğe başladı.2015 yılında  Kocaeli/Gebze Kirazpınar İlköğretim Okuluna atandı.Burada 4 yıl Sınıf Öğretmenliği görevinden sonra 2019 yılında Görevde Yükselme Sınavına girip başarılı olarak yine aynı okulda 27.09.2019 tarihi itibari ile Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı ve hala aynı göreve devam etmektedir.