KADROMUZ

Bahattin KÖSEOĞLU - Okul Müdürü

26.01.1988 tarihinde Bartın´da doğdu.İlköğretim ve Ortaoğretimi Bartın´da okudu.Üniversiteyi Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı´ndan mezun olarak tamamladı.İlk görev yeri Şanlıurfa´da öğretmenlik ve Müdür Yetkili Öğretmenlik görevlerini yaptı.2013 yılında askerlik hizmetini tamamladıktan sonra 2014 yılı Eylül ayında Kocaeli/Çayırova Şehit İshak Öztürk İlkokuluna atandı.Burada 2 yıl Sınıf Öğretmenliği yaptı.2016 yılında Görevde Yükselme Sınavına girerek yine aynı okulda 30.09.2016 tarihi itibari ile Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.2019 yılında yapılan Görevde Yükselme Sınavına girerek 30.09.2019 tarihi itibari ile de Gebze Kirazpınar İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görevine başladı ve hala aynı göreve devam etmektedir.