10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖDÜL ALDI

10 Aralık İnsan Hakları Günü kapsamında Kocaeli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yarışma düzenlenmiştir.

20-12-202220-12-202220-12-2022

10 Aralık İnsan Hakları Günü kapsamında Kocaeli Valiliği İnsan Hakları Komisyonu kararı ile ilimiz ilkokul öğrencileri arasında resim, ortaokul öğrencileri arasında şiir ve lise öğrencileri arasında ise kompozisyon kategorilerinde yarışma düzenlenmiştir.

Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri ve belgeleri Vali Yardımcımız Sayın Salih BIÇAK tarafından verilmiştir.

Ayrıca yarışmaya katılan öğrencilerimizin resimleri Valilik binasında sergilenmiştir.

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Ecrin ULAŞ Kocaeli İl 3. olarak bizleri mutlu etmiştir. Başta değerli öğretmenlerimize,öğrencimize ve ailesine teşekkür eder ; öğrencimize eğitim hayatında başarılar dileriz.

İlkokullar Arasında Yapılan Yarışmada Resim Kategorisinde Dereceye Girenler:

1-Amiral Karamürsel İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ayşe Naz KAYA

2-İzmit MY Koleji İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Zeynep TAŞKIR